nortura_tilbud_2017_2018

Første rabattfrist nærmer seg!

Er du Nortura-produsent og bestiller innen onsdag 22. november, får du hele 25 prosent rabatt på Combi øremerker for sau. PS: Fristen og rabatten gjelder også for produsenter som leverer til Prima Jæren og Midt-Norge Slakteri.

klf_tilbud_2017_2018

Årets sauemerketilbud til produsenter hos KLF-slakterier

Flere KLF-slakterier har samarbeidsavtale med OS ID slik at du får kjøpe norskproduserte øremerker av høy kvalitet til gunstige priser. Årets sauemerketilbud er ute, og det lønner seg å bestille øremerker allerede nå!

combiE30_Flagg_kortversjon

Film: Slik setter du på det elektroniske storfemerket Combi E30® Flagg (kortversjon)

Denne filmen viser korrekt påsetting av det elektroniske storfemerket Combi E30® fra OS ID, og gir nyttige tips om smart bruk av påsettingstang.

Se filmen

 

Mer om innføring av elektronisk merking av storfe

program_leser_sauekontrollen

Last ned oppgradert Animalia-program til HHR 3000 Pro

HHR Animalia-programmet, som brukes for å utveksle data mellom leseren din og Sauekontrollen, er nå oppgradert. I den nye versjonen er sorteringen av livlam for WSS forbedret, informasjon om kjønn og indeks på HHR for veiing og sortering med WSS i Vekt-programmet er lagt til, et nytt program for beitelag er inkludert og brukerveiledninga er oppdatert. Oppgradert HHR Animalia laster du ned her. Før du starter, les brukerveiledninga.

Bestillingsløsning

For husdyrprodusenter

 

Til_bestilling_og_min_side
 

Vilkår   Om bestilling   Om Min side

Gunstige avtalepriser

OS ID® har leveringsavtaler med Tine, Q-Meieriene, Nortura og private KLF-slakterier. Dette gir deg som produsent fordeler i form av gunstige priser på Combi 2000® og CombiE® øremerker. Les mer

bloggen_boks_hoyrespalte

OS ID® GLOBAL

kart_lite_m_pil_1